Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Loot

Loot er et ganske lille kortspil, hvor du skal røve guld med din flåde af sørøverskibe – og så er det et piratspil, hvor hele familien kan være med.

» Læs om Loot

Munchkin Treasure Hunt

Munchkin Treasure Hunt er et familiespil/børnespil for to til seks spillere i alderen seks år og op. Spillet er et godt spil til at introducere... » Læs om Munchkin Treasure Hunt

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk