Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Space Station

Højt over jorden konkurrerer internationale firmaer om at bygge de største og mest succesfulde rumstationer for at vinde værdifulde konktrakter med fra offentlige fonde. Hver spiller har i Space Station sin egen rumstation, som hen over seks år skal opbygges til en succesfuld station.

» Læs om Space Station

Last Night on Earth

Zombierne er kommet til din by, og de er ude efter dig. Saml dine naboer, hiv fat i det nærmeste våben og sørg for at overleve natten ud. Last Night on Earth er et temaspil med masser af variation og muligheder.

» Læs om Last Night on Earth

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk