Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Risk: Star Wars Edition

Imperiet har lagt en fælde for rebellerne, der tror, at de har udtænkt en genial plan til at slå Kejseren. Men nu virker alt håb til at være ude. Scenen er sat for de to spillere i Risk: Star Wars Edition, der udspiller sig i den gamle trilogis sidste kapitel.

» Læs om Risk: Star Wars Edition

Unlock!

Unlock! er et escape room i en kortstak. Tænk ud af boksen, samarbejd, og kombinér de rigtige kort, så kan I måske nå at undslippe.

» Læs om Unlock!

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk