Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Medieval Mastery

Det er Frankrigs trone, der er på spil i Medieval Mastery. En tronfølgerkrig er brudt ud i middelalderens Frankrig, og hver spiller er en lokal fyrste, der forsøger at erobre nyt land ved brug af riddermagt.

» Læs om Medieval Mastery

Spartacus – A Game of Blood and Treachery

En tv-serie bliver til brætspil, og der skal kæmpes blodige kampe i arenaen og stikkes knive i ryggen, hvis man vil være den mægtigste dominus i Rom i Spartacus: A Game of Blood and Treachery.

» Læs om Spartacus – A Game of Blood and Treachery

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk