Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Hop! Hop! Hop!

En storm er på vej, og hyrdinden skal have sine får hjem i stalden, inden vinden blæser broen over floden væk. Spillerne må samarbejde for at få hyrdinden og hendes får hjem i sikkerhed.

» Læs om Hop! Hop! Hop!

Uluru

Om natten forvandles Australiens dyr til drømmefugle, og samles til rådslagning omkring den hellige sten Uluru. Det går dog ikke videre stille for sig, for de har alle deres egne særlige ønsker: Hvor vil jeg sidde, og frem for alt, hvem vil jeg sidde der sammen med?

» Læs om Uluru

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk