Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Eaten By Zombies

Vi befinder os midt i 1950’erne. Som alle historie-kendte ved, var det her, at de døde begyndte at indtage gader og stræder. Eaten by Zombies er et deck building spil om jordens undergang, hvor du spiller et af de overlevende mennesker. Vil du kæmpe for din overlevelse, eller gemme dig til faren er drevet over?

» Læs om Eaten By Zombies

Combo Color

I Combo Color skiftes spillerne til at farvelægge et felt og scorer point. Der er flere forskellige måder at få point på, så det gælder om hele tiden at finde et optimale felt at farvelægge, uden at det derved giver modstanderen nemme point.

» Læs om Combo Color

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk