Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Dixit Jinx

Dixit har fået en lillebror. Dixit Jinx er en mere kompakt udgave af det kendte spil, hvor man sætter fantastien på højtryk for at skabe associeringer mellem syrede illustrationer og forskellige sætninger, og kun fantasien sætter grænsen i dette sjove spil.

» Læs om Dixit Jinx

Repello

Repello er en sjov og anderledes variant til spil som Dam, Mølle, Avalam og Dvonn. Ved at skubbe brikker ud over kanten vinder du point. Spillets regler er meget lidt begrænsede, så de mange muligheder gør spillet til en ægte hjernevrider.

» Læs om Repello

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk