Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Octopus

Blæksprutten Olsen Jr. er stukket af hjemmefra, og derfor rammes jeres havekspedition af en tung kugle i en snor. Et herligt børnespil som blander hukommelse med lidt fysisk tilfældighed.

» Læs om Octopus

Bezzerwizzer Mini

Tag dysten på paratviden med i tasken, i denne smarte resjeudgave af det kendte quizspil, Bezzerwizzer. Med Bezzerwizzer Mini spiller alle mand med og mod hinanden men denne gang uden bræt.

» Læs om Bezzerwizzer Mini

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk