Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Terra Mystica

Kampen om Terra Mysticas lande er begyndt. Krigen udkæmpes ikke med hære, men ved at forvandle landskaber og bebygge dem med beboelser, handelsposter, templer, helligdomme og fæstninger. Hvem kan mestre Terra Mystica?

» Læs om Terra Mystica

Boss Monster: The Next Level

I Boss Monster: The Next Level konkurrerer du fortsat med de øvrige ‘boss’er om at høste flest sjæle blandt heltene. Du kan spille det uden grundspillet, eller kombinere de to spil.

» Læs om Boss Monster: The Next Level

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk