Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Colony

I Colony skal I opbygge levedygtige kolonier ved hjælp af terninger og kort. Spillet er strategisk, men også hurtigt og enkelt at spille.

» Læs om Colony

Battlestar Galactica

I Battlestar Galactica er spillerne delt i to hold mod hinanden. Man ved dog ikke fra start, hvem der er på hvilket hold, så der går ikke længe, før beskyldningerne flyver frem og tilbage hen over spillepladen.

» Læs om Battlestar Galactica

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk