Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Ladies of Troyes

Ladies of Troyes er et supplement til spillet Troyes, og det er et supplement, som rummer en masse små tillæg, der kan bruges sammen eller hver for sig. Nogle styrker spillets eksisterende elementer, mens andre føjer nye dele til.

» Læs om Ladies of Troyes

Thunderstone Advance: Towers of Ruin

Saml en gruppe af gæve eventyrere og drag ned i de mørke katakomber. Thunderstone: Advance er en videreudvikling af Deck Building spillet Thunderstone.

» Læs om Thunderstone Advance: Towers of Ruin

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk