Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Lord of the Rings

I Lord of the Rings får du lov til at være en af de hobbitter, der forlader det fredelige Herredet for at tilintetgøre herskerringen. I samarbejde med de øvrige spillere skal du overvinde de mange farer, der truer, for til sidst at nå Mount Doom, hvor ringen skal ødelægges.

» Læs om Lord of the Rings

Jambo

Jambo betyder ‘goddag’ på Swahili. I Jambo er de to spillere afrikanske handelsmænd, som konkurrerer om at lave de bedste handler og tjene mest guld. Dog er dette ikke så lige til, da spillerne kan få hjælp fra landsbyens andre beboere eller jage vilde dyr til at angribe modstanderens markedsstand.

» Læs om Jambo

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk