Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Municipium

I Municipium er du lederen af fornem romersk familie, der bor i en stor provinsby. Hver dag handler om, at øge familiens indflydelse i byen. Så du har travlt med at sende familiemedlemmer rundt til byens institutioner, så de kan vinde indflydelse hos byens øvrige borgere.

» Læs om Municipium

City of Horror

I er de sidste overlevende i en by fyldt med zombier. I er venner og har kendt hinanden hele livet. Boet side om side i den fredelige lille by. Nu er zombierne så flyttet ind, og nogle gange handler det bare om at løbe hurtigst.

» Læs om City of Horror

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk