Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Dixit

Dixit er et festligt spil, som sætter gang i den kreative sans.
Spillerne forsøger at associere syrede illustrationer til forskellige sætninger, og kun fantasien sætter grænsen i dette sjove spil.

» Læs om Dixit

Hanabi

Hanabi er et simpelt samarbejdsspil, hvor du holder dine kort, så du ikke selv kan se dem – men du kan se alle andres! I denne Spiel des Jahres-vinder, gælder det om at holde tungen lige i munden, og samarbejde med dine medspillere, for at få det bedste resultat.

» Læs om Hanabi

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk