Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

More or Less2

At spille quizspil med familien superhjerne er ikke altid lige sjovt. Nogen gange ville det bare være sjovere, hvis man ikke skulle kunne det nøjagtige svar, men blot gætte på “cirka der omkring”. Hvis du har det på den måde, så er More og Less2 sikkert noget for dig. Her gælder det nemlig om bare at kunne komme så tæt på det rigtige svar som muligt.

» Læs om More or Less2

Lost Cities

Guld, hæder og ære. Det er, hvad enhver arkæolog drømmer om i kortspillet Lost Cities af Reiner Knizia. Tag familien med på en eventyrlig rejse til de højeste bjergtinder og de dybeste afkroge af havet på evig jagt efter sagnomspundne byer og evig hæder.

» Læs om Lost Cities

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk