Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Codenames

Er du mega god til at holde det kølige overblik? Og kan du sætte dig ind i dine venners tankegang? Så er Codenames måske noget for dig. Spillet, der af mange anses for at være et knaldhamrende godt selskabsspil, er netop blevet oversat til dansk, og nu har Papskubber testet det.

» Læs om Codenames

Sig noget

I Sig Noget er klassisk paratviden byttet ud med evnen til at sætte sig i hinandens sted. Et festligt spil, der skaber masser af latter, og faktisk også et par gode snakke undervejs.

» Læs om Sig noget

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk