Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game

Før troldmænd, krigere og drager i krig og bliv det dominerende imperium i Nerath. Conquest of Nerath er krigspil i den lettere ende tilsat en god portion Dungeons & Dragons.

» Læs om Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game

Unusual Suspects

Kan du gennemskue, hvilken af de 12 mistænkte, der står foran dig, der bruger sin fritid til at læse romaner, eller hvem af dem, der donerer til velgørende formål? Brug dine deduktionsevner og din viden om dine venners fordomme, til at regne ud, hvem der har begået forbrydelsen…

» Læs om Unusual Suspects

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk