Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Codenames: Disney Family Edition

Codenames er hoppet ind i Disneys univers i en mere familievenlige udgave. Der er færre kort, der skal gættes, og intet spionkort, der udløser et øjeblikkeligt nederlag, men ellers er alt som det plejer i Disney-versionen.

» Læs om Codenames: Disney Family Edition

Dominion: Cornucopia

Dominion: Cornucopia er femte udvidelse til Dominion. Det centrale tema for Cornucopia er varietet; flere af de nye kort belønner at have så mange forskellige kort som muligt.

» Læs om Dominion: Cornucopia

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk