Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

The Hobbit

Et nemt familiespil om Bilbo og dværgenes rejse ud for at tilbageerobre de skatte som dragen Smaug sover på i Det Ensomme Bjerg. Et familiespil i den nemme ende af skalaen.

» Læs om The Hobbit

Shards of Infinity

Shards of Infinity er beskedent af udseende og kommer i en lille æske, men lad dig ikke narre; det er fantastisk. Du og dine modspillere har fået fingrene i en splint af the Infinity Engine, men du er ikke magtfuld nok at at beherske den – endnu. Sidste mand i live vinder!

» Læs om Shards of Infinity

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk