Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

The Red Dragon Inn

Du og dine venner er netop hjemvendt fra det seneste eventyr, hvor I succesfuldt dræbte alle monstre og stjal alle skatte. Findes der en bedre måde, at fejre det på end en aften på Red Dragon Inn, hvor I drikker og spiller natten lang.

» Læs om The Red Dragon Inn

Space beans

Rummets uendelige bønnemarker ligger klar til at blive høstet i Space beans, og kunsten er selvfølgelig at blive den spiller, der høster flest bønner. Space Beans er et hurtigt filler-spil, der er nemt at lære.

» Læs om Space beans

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk