Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Mysteriet på Titanic

I dette spil, der foregår få dage før Titanics skæbnesvangre forlis, påtager spillerne sig rollerne som detektiver, der skal opklare et mord, der er blevet begået om bord på skibet. Find din indre Sherlock Holmes frem, spids blyanten og løs gåden, inden beviserne forsvinder i havet.

» Læs om Mysteriet på Titanic

Trajan

Under kejser Trajans styre kæmper du for at få mest mulig indflydelse i romerriget. Du har et år til at gøre det i, men problemet er, at du har utrolig mange måder at få point på. Så hvad kan bedst betale sig? Både på kort og ikke mindst langt sigt, idet Trajan handler om at kunne langtidsplanlægge.

» Læs om Trajan

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk