Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game

Før troldmænd, krigere og drager i krig og bliv det dominerende imperium i Nerath. Conquest of Nerath er krigspil i den lettere ende tilsat en god portion Dungeons & Dragons.

» Læs om Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game

Dixit: Odyssey

Dixit: Odyssey udvider herlighederne fra det oprindelige Dixit. Det giver masser af nye kort med farverige illustrationer, samt regler for at spille op til 12 personer. Hvis du kan lide Dixit eller er interesseret i at prøve spillet, så er Dixit: Odyssey en klar anbefaling.

» Læs om Dixit: Odyssey

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk