Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Race for the Galaxy

Race for the Galaxy blev oprindeligt designet som en kortspiludgave af brætspillet Puerto Rico – dog introducerer det et par nye twists, som gør det til sit eget spil. Gør dig klar til at kolonisere det ydre rum.

» Læs om Race for the Galaxy

Pairs

Pairs sælger sig selv som en ny-klassiker indenfor pub-spil. Men er det lige så godt som Meyer, Pyramide eller halv 12? Læs med her for at finde ud af det.

» Læs om Pairs

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk