Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Spirit Island

Europæiske kolonisatiorer har fundet en lille ø, og truer nu med at udslette den oprindelige befolkning. Heldigvis for sidstnævnte bebos øen også af naturånder (spillerne), der ligeledes er truet af de nyankomne. Nu gælder det om at udrydde eller bortjage europæerne.

» Læs om Spirit Island

Talisman 3. udgave

3rd edition af Games Workshop spillet fra 1994. Målet med spillet, er at finde sig en Talisman og kæmpe sig vej til troldmandens tårn i midten. Her skal du besejre the Dragon King og erobre den sagnomspundne Crown of Command.

» Læs om Talisman 3. udgave

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk