Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Ortus

Din familie har delt magten i jeres land i årevis. Nu har du endelig fået nok styrke til at tage kampen op mod den klan, der har magten over den anden halvdel af landet. I mødes i arenaen – kun én klan kan vinde.

» Læs om Ortus

Bitoku

Dette spil er nok mest kendt for at betyde noget helt andet på fransk end på japansk! Men nok om det. Hvis du er til pointsalat og... » Læs om Bitoku

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk