Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Get Bit

Dine robotter var ude at svømme sig en tur sammen med de andre robotter en dag, da pludselig – hvad var det!? En haj! Åh nej, skynd jer at komme væk! Get Bit er et hyggeligt familiespil, hvor det gælder om at være den sidste spiller, hvis robot stadig kan svømme fra den sultne haj.

» Læs om Get Bit

Afrikas Vilde dyr

Hvem kommer først til vandhullet? Og hvem har flest dyr med, når de kommer frem? I Afrikas Vilde dyr får du et forspring, hvis du svarer rigtigt på spørgsmålene.

» Læs om Afrikas Vilde dyr

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk