Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Letters from Whitechapel

Vi befinder os i den fattige Whitechapel-bydel i Victoria-tidens London. Over fire nætter vil Jack the Ripper begå fem bestialske drab, medmindre politikorpset kan fange ham forinden. En spiller er Jack, resten er detektiverne.

» Læs om Letters from Whitechapel

Spectaculum

Når cirkus rejser gennem by og land, har de gode shows og dårlige shows – og alle shows har en betydning for sponsorene i landet. Spectaculum er et familiespil om at investere på de rigtige tidspunkter, og om at inkassere på et endnu bedre tidspunkt.

» Læs om Spectaculum

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk