Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Chez Goth

Weltsmertz er vejen til at vinde i kortspillet Chez Goth. Hver spiller har fundet sin indre Goth frem og forsøger at nå sit personlige mål i tilværelsen med de begrænsede ressourcer, som ens job giver.

» Læs om Chez Goth

Coal Baron

Coal Baron tager os med til Tysklands Ruhr-distrikt ved slutningen af 1800 tallet. Minedriften er omdrejningspunkt for vækst og penge. Coal Baron er et rigtigt godt, tysk arbejderspil, som er hurtigt og nemt at gå til.

» Læs om Coal Baron

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk