Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Takenoko

Kan et godt brætspil handle om havearbejde, vandingskanaler, bambus og en nuttet panda? Det korte svar er ja – helt klart! Det er brætspillet Takenoko et klart bevis på. Et flot og farverigt spil for hele familien.

» Læs om Takenoko

Cartagena 2 - The Pirate's Nest

Piraterne er stukket af fra fængslet. Men at komme ud af fængslet var ikke nok – de skal også stikke af fra øen, som fængslet ligger på. Cartagena 2 – The Pirate’s Nest er et hyggeligt familiespil om pirater, der ræser for hurtigst at komme ud på de syv verdenshave og plyndre videre.

» Læs om Cartagena 2 - The Pirate's Nest

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk