Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Battlestar Galactica: Pegasus

Det fabelagtige forfølgelsesvanvid fortsætter i denne udvidelse til Battlestar Galactica. Udvidelsen har mere af det hele; nye plader, nye rumskibe og nye kort – og endnu mere paranoia!

» Læs om Battlestar Galactica: Pegasus

Talisman 3. udgave

3rd edition af Games Workshop spillet fra 1994. Målet med spillet, er at finde sig en Talisman og kæmpe sig vej til troldmandens tårn i midten. Her skal du besejre the Dragon King og erobre den sagnomspundne Crown of Command.

» Læs om Talisman 3. udgave

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk