Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Quadrillion

I grublespillet Quadrillion skal du få 12 farvede brikker i forskellige former til at passe i hullerne på banen. Det er sværere, end det umiddelbart lyder.

» Læs om Quadrillion

City of Horror

I er de sidste overlevende i en by fyldt med zombier. I er venner og har kendt hinanden hele livet. Boet side om side i den fredelige lille by. Nu er zombierne så flyttet ind, og nogle gange handler det bare om at løbe hurtigst.

» Læs om City of Horror

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk