Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Saint Petersburg

Sankt Petersborg står over for sin grundlæggelse. Du skal hyre arbejder og adelsfolk, så du kan opføre de prægtigste bygninger. Men din økonomi er anstrengt, så det er hele tiden en kamp om at få rublerne til at række længst muligt.

» Læs om Saint Petersburg

Small World: A Spider's Web

Small World bliver en anelse mere kompliceret med denne miniudvidelser, der byder på tre nye racer og tre specielle evner. Nogle af dem er dog lidt komplicerede.

» Læs om Small World: A Spider's Web

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk