Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Assyria

I det nordlige Mesopotamien samles ørkenstammer under ledelsen fra bystaten Assur. Men hvem skal lede den nye stat?

» Læs om Assyria

Panamax

Panamakanalen har været åben i over 100 år og nu har du mulighed for at sætte dig i rollen som investor og ejer af et rederi, der står for at fragte varer igennem kanalen. Hvis dit selskab ikke er det bedste, så køber du dig bare ind hos andre og får del i deres overskud. Hvem kan investere sine penge bedst?

» Læs om Panamax

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk