Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Bamboleo

Rolig på hånden nu. I Bamboleo skal du fjerne én klods af gangen, uden at hele spillebrættet vælter. Brættet balancerer nemlig på en kugle …

» Læs om Bamboleo

Terra Mystica

Kampen om Terra Mysticas lande er begyndt. Krigen udkæmpes ikke med hære, men ved at forvandle landskaber og bebygge dem med beboelser, handelsposter, templer, helligdomme og fæstninger. Hvem kan mestre Terra Mystica?

» Læs om Terra Mystica

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk