Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Den fortryllede labyrint

Den fortryllede labyrint er et klassisk familiespil fra 1980’erne. I den fortryllede labyrint forsøger du at samle skatte og nå tilbage ud af labyrinten. Det er dog lettere sagt end gjort, da labyrintens vægge hele tiden forskyder sig.

» Læs om Den fortryllede labyrint

For Sale

Kan du omsætte mursten til moneter? I så fald er For Sale det helt rigtige spil, da det her gælder om at være den bedste ejendomsspekulant i et elegant lille kortspil.

» Læs om For Sale

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk