Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Forbidden Stars

Space Marines, Eldar, Orks og Chaos må endnu engang finde ud af hvem der egentligt har power armour bukserne på, i dette fantastiske og effektfulde spil fra Fantasy Flight. Med Forbidden Stars når rumoperaen nye højder.

» Læs om Forbidden Stars

Dungeon Fighter

En tyv, en barbar og en troldmand gik ned i en mørk hule, hvor de kastede terninger efter en målskive, for at angribe monstre. Det lyder som starten på en vandet vittighed, men er i virkeligheden oplægget til det humoristiske spil, Dungeon Fighter.

» Læs om Dungeon Fighter

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk