Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

CO2

CO2 er et spil hvor du skal tjene penge på grønne kraftværker inden Jorden bukker under på grund af drivhusgasser. Meget aktuelt og velproduceret spil fra Italien.

» Læs om CO2

Tigris & Eufrat

Riger opstår, og riger forgår. Du skal i det frugtbare land mellem floderne Eufrat og Tigris i kamp med andre dynastier forsøge at få dine riger til at blomstre. Tigris & Eufrat er et ekstremt veldesignet spil, hvor spændingen er intakt indtil allersidste træk.

» Læs om Tigris & Eufrat

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk