Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Würfel Bohnanza

Bønnebønderne hygger sig efter en lang dag i marken med terningspil. Gennem held og snedighed kan de få samlet sig bedre bønnesamlinger end de andre spillere, men de andre spillere har mulighed for at samle bønner, når den aktive spiller kaster terningerne.

» Læs om Würfel Bohnanza

Citadels

I Citadels er du en ung adelsmand, der kæmper med andre adelige om at opbygge den største og prægtigste by i riget. Og alle kneb gælder i kampen … Det gælder om hurtigst muligt at opbygge otte bygninger – slotte, templer, forsvarsanlæg …

» Læs om Citadels

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPIL

3. april 2022

26. marts 2022

23. marts 2022

16. marts 2022

papskubber.dk nyheder » nyhedsarkiv


Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk