Bully Banks på Kickstarter
 • troelskntroelskn oktober 2013
  Posts: 5
  Hej folkens.

  Som nogle af jer måske ved, har jeg og Lars Nordal designet et kortspil om det vilde liv som investment banker. Vi er nu nået så langt som til at oprette en kampagne på Kickstarter, så det ville være super fedt hvis nogen af jer havde lyst til at komme med lidt konstruktiv kritik på kampagnen inden vi går live.


 • Troels+VastrupTroels Vastrup oktober 2013
  Posts: 433
  En række ting som falder mig ind efter at have kigget på det. Jeg siger absolut ikke I skal alting om jeg foreslår, meget har med penge, udstyr mv. at gøre.

  Som altid fra mig: lige på og råt.

  Video (min kritik kommer FØR vi selv i Among Meeples begynder selv at rode
  med det, så jeg ved ikke meget om hvad der er let og hvad der er svært.):
  1. Den er lang tid om at komme i gang, det er fint at vi skal se hvad tema er og komme i stemning, men behøver det tage så lang tid?
  2. Sort baggrund bag personer virker ikke særligt godt.
  3. I burde måske lave et par takes mere på et par scener, f.eks. med jeres art mand, desuden virker Lars mere afslappet/medievant end du Troels. Du stirrer næsten lige så meget på kamera som jeg selv gør. Sorry
  4. Musik er ikke fed. Sikkert gratis, men næsten værre end ingenting.
  5. I taler lige langsomt nok, jeres engelsk er rigeligt godt til at snakke lidt hurtigere.
  6. VIGTIGST af alt: Hvad er unikt, HVORFOR skal jeg bruge mine penge på Jer og ikke 117 andre spil? 2-3 KAPOW-sætninger vil virkeligt kunne gøre en forskel.

  Tekst

  1. Stavefejl under Gameplay: differnet
  2. Lidt luft under Streechgoal skilt vil nok gøre det mere tydeligt, at det er et nyt afsnit.
  3. Jeres rewards og plegdes skema er forfriskende klart og tydeligt
  4. Er 3. og 4. afsnit i Risks and challenges nødvendigt? I skal sælge, ikke forklare detaljer til jeres venner
  5. En ret kort kampagne (ikke 500 skærmlænger lang) i forhold til f.eks. Burning Suns, det mener jeg er en god ting.

  Samlet

  1. Fornuftig, lidt konservativ kampagne
  2. I mangler nok noget "Umph", dvs. noget som gør at folk stopper op og spillet træder ud af mængden. Jeg ved det er pissesvært. Tro mig, vi prøver selv at komme op med noget til Heirs ,-)

  Spørgsmål

  1. Kickstarter i UK, hvordan? Person / firma i UK? Evt. tanker om moms (vi regner ved at det er UK moms) evt. skatteudfordringer hos en stråmand?
 • troelskntroelskn oktober 2013
  Posts: 5
  Tak for feedback.

  Mht. videoen er de fleste ting desværre noget vi godt ved, men det bliver svært at fikse uden at skulle tage optagelserne om. Min stirren eks. Til gengæld har vi tænkt os at tage noget a speak'et om, så det ikke lyder som om vi er ved at falde i søvn.

  Jeg tror du har meget ret i at vi mangler at fremhæve vores "unique selling point". Både i tekst og video.

  Tekst - God pointe med #4.

  Mht. dit spørgsmål, så er det et US company - ikke UK. Det ville nok have været lettere at sætte et UK firma op, men der var to årsager til at vi lavede et i US: 1) Vi har hørt fra forskellige kilder at nogle amerikanere fejlagtigt kan få det indtryk at kampagnen ikke er tilgængelig for dem, hvis det ikke er oprettet som et US company. Jeg tror ikke det reelt har den store betydning - nok mere relevant dengang KS lige var åbnet i UK. 2) Vi regner med at de fleste backers vil komme fra US. Ved at have et firma dér, kan vi producere og shippe inden for US grænser og slippe for alskens problemer med told osv.

  Mht. process, så kender vi en, der kender en, som er revisor og bor i US. Han har etableret firmaet for os og står formelt som firmaets CFO, med et dansk I/S som ejere. Vi ejer så det danske holding-firma. Da det er et firma og ikke en privat-person, vil al overskud/skat havne i firmaet. Der er ingen egt. omkostninger ved at etablere firma hverken i DK eller US (Jeg mener vi betalte $100 for papirarbejdet), så de eneste udgifter er egt. til revisoren. Jeg ved ikke om han har mod på at køre flere kampagner, men hvis du er interesseret skal jeg gerne forhøre mig. Alternativt har vi også fået anbefalet en anden amerikansk revisor, der har specialiseret sig i at lave KS kampagner. Han virker ok, men tager sig dog også ret godt betalt.
 • NordalNordal oktober 2013
  Posts: 3
  Hej Troels - altså Vastrup. Jeg pipper lige lidt hurtigt med her. Tak så mya fordi du tog dig tid til at kigge med. Det er afsindigt fedt med feedback.
 • Troels+VastrupTroels Vastrup oktober 2013
  Posts: 433
  Jeg siger tak i lige måde, jura er pt. det der holder vores kampagne tilbage.
 • madsbrynnummadsbrynnum oktober 2013
  Posts: 55
  helt hurtigt så synes jeg jeres stretch goals er lidt mærkelige. Jeg forstår godt det første med at alle får et spil er lidt tongue in cheek, men jeg blev forvirret af det og troede kort at man IKKE fik et spil. Samtidig synes jeg heller ikke rigtigt der er noget i det for mig ved at I uddeler 500 gratis kopier. Men er det måske fordi I ikke har stretch goals på plads endnu eller hvordan?

  Jeg kan i øvrigt rigtigt godt lide temaet og grafikken i spillet. Men det er lidt mærkeligt, tænker jeg, at en af dem man kan være hedder det samme som spillet. Er vi ikke alle bully banks?

  Synes også I skal overveje at ændre det med PDF'en til at man får den kort efter projektet er funded - som det står nu kunne man godt tro at man kun får den kort inden den fysiske kopi. 

  I øvrigt synes jeg prisen ser rigtigt fin ud - især hvis de 30 dollars er inkl. worldwide shipping. 

Hej fremmede!

Det ser ud som om du er ny her. Hvis du har lyst til at være med, så klik på en af disse knapper!

Log ind via Facebook

Log ind Ansøg om medlemskab

In this Discussion

Tagged